Verticaal laden zeecontainers

Verticaal laden van uw vracht

Het verticaal laden (steil laden) van zeecontainers is een methode waarbij de goederen niet horizontaal, maar verticaal in de container worden geladen. Hierdoor kan de zeecontainer maximaal geladen worden. Er wordt dus efficiënter gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

Bij ons kunt u terecht voor het steil laden van 20ft zeecontainers met verschillende soorten goederen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om afval zoals schroot verticaal in de container te laden. Ook andere los gestorte goederen kunnen op deze manier efficiënt worden vervoerd.

Naast het verticaal laden van zeecontainers, bieden wij ook de mogelijkheid om deze zeecontainers te lossen. Deze manier van lossen noemen we het kiepen van goederen.

Door zowel het laden als het lossen van verticaal geladen zeecontainers aan te bieden, kunnen wij onze klanten een complete en efficiënte oplossing bieden voor hun logistieke uitdagingen.

Wilt u meer weten over het steil laden en/of kiepen van zeecontainers en wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ook samenwerken met ons?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we wisselen graag eens van gedachten! Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en we beantwoorden hem zo snel mogelijk.