Over ons

Over ons

Van Suijdam Transport werd in 2005 opgericht door Theo van Suijdam met als standplaats Zaltbommel. Enkele jaren na de oprichting, kwam zijn zoon Jeffrey bij het bedrijf. Waarna ook zoon Robin volgde. Midden 2020 is de jongste zoon Jordie erbij gekomen. Kortom, een echt familiebedrijf.

Naast de familie binnen het bedrijf, hebben wij ook nog chauffeurs in dienst. Elke dag werken zij met hart voor de zaak mee binnen ons bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers van en naar de Havens van Rotterdam. We organiseren en plannen de ritten zodat uw goederen op een veilige en betrouwbare wijze op plaats van bestemming komen.

Dagelijks zijn wij met onze auto’s op pad om zeecontainers te vervoeren voor onze klanten. Door de jaren heen hebben wij dan ook een mooie klantenkring opgebouwd, iets om trots op te zijn.

Met onze flexibiliteit, snelle schakelen en korte lijnen proberen wij onze klanten geheel te ontzorgen. Wij denken met onze klanten mee. Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Samen met de klanten zoeken we naar een passende oplossing. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, met elkaar en met onze klanten.

De personen achter het bedrijf

Theo van Suijdam

In 2005 ben ik als eigenrijder begonnen met het bedrijf. Het doel; iets moois opbouwen voor de toekomst. Mede dankzij een vaste, nog steeds groeiende klantenkring en mijn zoons Robin, Jeffrey en Jordie, zijn we gegroeid naar een mooi en stabiel bedrijf waar ik erg trots op ben. Ik hoop dat we dit nog jaren mogen volhouden.

Robin van Suijdam

De oudste van de drie in ons bedrijf. Na 6 jaar bij defensie werkzaam geweest te zijn, heb ik in 2017 besloten mij bij het bedrijf te voegen. Doordat we als familie hetzelfde doel hebben, is het fijn om met elkaar samen te werken en hoop ik dat we dit nog vele jaren mogen doen met elkaar.

Jeffrey van Suijdam

Vanaf kleins af aan al een grote passie voor het vak. Als 18-jarige met alle rijbewijzen op zak, als eerste ingetreden binnen het bedrijf van mijn vader. Vanaf het begin het bedrijf zien groeien wat nu uitgegroeid is tot een ontzettend mooi familiebedrijf. Met trots en vol passie elke dag onderweg naar onze klanten. Samen met mijn vader en broers hoop ik dit nog jaren voort te mogen zetten.

Jordie van Suijdam

Ik ben erg trots dat ik als laatste en jongste van de familie binnen het bedrijf ben gekomen. Elke dag stap ik met veel liefde en plezier in de vrachtwagen om spullen te vervoeren naar onze klanten. Samen met mijn vader en broers hoop ik nog verder te groeien met ons bedrijf en dit samen met elkaar te blijven doen.

Bekijk hier van Suijdam Transport in een notendop