Container transport

Op zoek naar transport van zeecontainers?

Op zoek naar transport van zeecontainers van én naar de Havens van Rotterdam en Antwerpen? Geen probleem, wij staan graag voor u klaar. Wij zijn specialist in het vervoeren van zeecontainers. Wij transporteren containers van en naar de Havens van Rotterdam en Antwerpen. Dit doen we al meer dan 15 jaar! Dit doen we dagelijks met hart voor de zaak én met veel plezier.

De Rotterdamse Haven is de grootste haven van Europa. Door de jaren heen hebben we veel ervaring en kennis opgedaan met het werken met diverse Terminals en container depots.

Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten. Het verzorgen van het vervoeren van zeecontainers vraagt om gedegen vakkennis. Wij regelen graag het transport van A tot Z. Van het faciliteren van de Douane documenten tot het afleveren van de goederen. Hiermee willen wij onze klanten zo geheel mogelijk ontzorgen en een optimale dienstverlening bieden.

Mocht u meer willen weten over ons, lees dan hier verder óf neem contact met ons op. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Wij beschikken over materieel om 20FT en 40FT containers te vervoeren om uw goederen op een snelle maar veilige manier af te leveren. Dit doen wij met ons mooie wagenpark waar wij ontzettend trots op zijn. Onderstaand treft u een kleine greep uit ons wagenpark.

Ook samenwerken met ons?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we wisselen graag eens van gedachten! Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en we beantwoorden hem zo snel mogelijk.